Jawatan Kosong Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan

Share Jawatan Kosong!

Kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan kekosongan seperti berikut:-

Loading…

Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan adalah sebuah Badan Berkanun Persekutuan yang ditubuhkan melalui akta Perlimen di bawah Seksyen 3 Akta Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan 2009 (Akta 700). Akta 700 dikuatkuasakan pada 1 April 2011.

Jawatan Kosong Di Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan

  1. Pegawai Undang-Undang Gred L41
  2. Pegawai Tadbir Gred N41
loading…

Syarat asas Permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan yang telah ditetapkan iaitu 27 Jan 2020.
  • Seorang yang berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang tetah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara Memohon jawatan

  • Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan EAIC yang anda boleh muatturun di pautan yang kami telah berikan dibawah.
  • Borang permohonan jawatan hendaklah diisi dengan lengkap dan tepat serta mengikuti segala arahan-arahan yang telah ditetapkan.
  • Sila pastikan anda menyediakan segala dokumen-dokumen yang diminta dengan lengkap sebelum menghantarkannya ke alamat seperti yang telah dinyatakan di syarat penuh permohonan jawatan.

Syarat Penuh Permohonan Jawatan

Borang Permohonan Jawatan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...
CopyAMP code