Jawatan Kosong Unit Permodenan Tadbiran Dan Perancangan Pengurusan Malaysia

Share Jawatan Kosong!

Jawatan Kosong Unit Permodenan Tadbiran Dan Perancangan Pengurusan Malaysia | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti yang telah dinyatakan dibawah.

  1. Juruteknik Komputer Gred FT19
    34 Kekosongan | 30 Simpanan

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 29 Disember 2019.

Mempunyai sekurang-kurangnya SPM dengan kepujian dalam bahasa melayu atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya.

Melepasi lain-lain syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan untuk maklumat penuh syarat pelantikan jawatan.

Cara memohon jawatan di MAMPU

Calon yang berkelayakan dan berminat untuk memohon jawatan kosong yang ditawarkan di Unit Permodenan Tadbiran Dan Perancangan Pengurusan Malaysia (MAMPU) hendak memohon secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA).

Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta membuat pengesahan permohonan selepas mengemaskini permohonan anda.

Anda boleh baca panduan lengkap permohonan jawatan SPA yang kami telah sediakan pautannya seperti berikut.

Mohon

Loading...
CopyAMP code